Поліціянти допомогли медикам заспокоїти небезпечного розбишаку

615
0

Працівники батальйону поліції особливого призначення вгамували та чоловіка, який у селі Приазовського району поводився неадекватно, погрожував застосуванням зброї власній матері та медичним співробітникам, що приїхали на виклик. 

За інформацією прес-служби ГУ Нацполіції в Запорізькій області, до Приазовського відділення поліції звернулась 58-річна жіночка, яка повідомила про те, що в будинку села Ботієво буянить її син і попрохала допомоги поліції. А через декілька хвилин до правоохоронців надійшов телефонний дзвінок від медичних працівників сільської амбулаторії з інформацією про те, що чоловік знаходиться в неадекватному стані та має в руках рушницю.

 

На місце події прибули співробітники батальйону, які несуть службу в курортному населеному пункті з охорони громадського порядку та знаходились неподалік. Біля будинку поліцейські побачили чоловіка, який в одній руці тримав рушницю та другою утримував матір, що знаходилась в шоковому стані. Громадянин також висловлював погрози на адресу присутніх.

Спецпризначенці встановили, що зброя є пневматичною гвинтівкою, відібрали її та допомогли лікарям доставити громадянина до медичного спеціалізованого закладу. Ніхто з громадян та медичних працівників внаслідок події не постраждав.  Наразі 34-річному селянину надана медична допомога.

 

Читайте також:  К похищению и убийству жителя Запорожья причастен уроженец Крыма