Прокурора в отставку: В Запорожье прошёл масштабный митинг у прокуратуры области (ФОТО/ВИДЕО)

675
0

В пятницу, 21 июня, несколько сотен людей собрались на митинг у здания прокуратуры Запорожской области. Они выступили против коррупции прокурора области Валерия Романова. Большинство держали плакаты: «Романов, по чем дело? $», «Щурів за грати» и т.д. 

Анонсировали митинг главы фракций УКРОП, кандидаты в народные депутаты, самовыдвиженцы — депутат Запорожского облсовета, адвокат Ярослав Гришин и депутат Запорожского Горсовета Михаил Прасол.  Они уже продолжительное время говорят о коррупции с прокуратуре области с приходом Романова. На митингами требовали — «Вимагаємо негайного звільнення горепрокурора парашутиста Романова». 

«Сотні запоріжців зібрались на мітинг проти корупції горепрокурора Запорізької області Валерія Романова, який знищив правоохоронну систему в області повністю.Долучились виказати невдоволення ефективністю роботи обласної прокуратури предстаники «Національного корпусу» та «Національних дружин». А жителі Запоріжжя та області! Скільки ще підтримки виказали у соціальних мережах! 

Саме Романов «дахує» весь нелегальний бізнес в місті, тисне на підприємців та вимагає хабарі. Він вибудував тут систему корупційної прокуратури»,- заявил Михаил Прасол. 

Больше информации — запись митинга — на странице Михаила Прасола в Facebook:

class=»m_-5271348248523272963m_-1159974850747204130s1″>«Беру слово на мітингу проти свавілля та злочинів банди прокурора Запорізької області Романова та його першого заступника Кармана на призвісько «Вася куля в роті». Негайне Звільнення — підозра — затримання — суд — позбавлення волі 15 років з конфіскацією всього майна корупцніерів»,- отметил Ярослав Гришин.

Детальнее в видео на странице Ярослава Гришина в Facebook: