Хортица не пострадает от проведения Покровской ярмарки

1386
0

Предложение мэра Запорожья Владимира Буряка провести Покровскую ярмарку на Хортице вызвало у горожан удивление и возмущение, поскольку такая акция может привести к печальным последствиям для острова.

Мэр внял гласу народа и голосу разума и изменил свои намерения, о чем и сообщил на своей страничке в ФБ.

«З огляду на те, що більшість запоріжців проти ярмарку на Хортиці — доручив департаменту культури займатися підготовкою до проведення заходу на каскаді фонтанів «Райдуга».

Що хотілося б сказати активним коментаторам: добре і правильно те, що ви небайдужі до того, що відбувається в місті. Ще краще те, що ви висловлюєте свою думку і даєте поради…

Щодо ярмарку. Щиро хотілося окультурити захід, зробити його в стилі українських традицій.
Зокрема, були домовленості з https://www.facebook.com/groups/booktoloka/ про проведення на Новому ярмарку Книжкової толоки; з https://www.facebook.com/nata.babenko планували запросити майстрів із усієї України; з https://www.facebook.com/madeinukraine.fest/ здивувати запоріжців незвичайними українськими виробами; з https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8F-%D0%92%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%87-1728848893848094/ провести цікаві майстер-класи.

Так, без нескінченних шашликів, випивки, розпродажу шапок і шкарпеток. Тому розглядали Хортицю, оскільки хотілося уникнути базару на виїзді.

Але, я чую вас і читаю ваші коментарі. Тому рішення прийнято: ярмарок буде на «Райдузі», — написал Владимир Буряк.