Енергодарці стурбовані тривалим відключенням ліфтів у місті

530
0

Під час чергової прямої «гарячої лінії» у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» з жителями області спілкувалася керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. На «гарячу лінію» обласного контактного центру надійшло вісім звернень від жителів Запоріжжя, Мелітополя та Енергодара, а також Оріхівського, Кам’янсько­Дніпровського та Михайлівського районів

Більшість звернень традиційно стосувалися проблемних питань житлово­комунального господарства, соціального захисту. Від жителів обласного центру надійшли два колективних звернення щодо аварійного стану їхніх будинків. За словами заявників, уже не перший рік тривають роботи з документами, а вони вимушені проживати у будівлях, що руйнуються.
Для енергодарців проблемним залишається питання діяльності обслуговуючої компанії «Місто для людей». Зокрема, через несплату по рахунках компанії були відключені ліфти у багатоповерхівках.
Сім’я пенсіонерів з Мелітополя просила сприяти нарахуванню в цьому році субсидії. Існує ймовірність, що їм не нададуть субсидію, бо в квартирі прописані двоє працездатних синів, які вже там не проживають. Зінаїда Бойко повідомила, що тепер змінився порядок нарахування субсидії, тому представники місцевих органів соціального захисту можуть здійснити обстеження, скласти акт і тоді вже робити висновки.
На всі звернення були надані відповідні роз’яснення. Окремі доручення щодо опрацювання проблемних питань надано керівникам профільних департаментів. Низку питань, розв’язання яких потребує певного часу, Зінаїда Бойко взяла під особистий контроль.