Депутат Ярослав Гришин в телеефірі Суспільного про відключення центрального опалення і гарячої води (ВІДЕО)

697
0

Чи легше буде відмовитися від непотрібних комунальних послуг? Про таке в ефірі програми «Доброго ранку, Країно» на UA:Першому 23 вересня говорив депутат Запорізької обласної ради, адвокат, керуючий партнер міжнародної юридичної фірми «Ярослав Гришин та партнери» Ярослав Гришин.

В Україні запрацював новий порядок відключення від централізованого опалення і гарячої води. 17 вересня набув чинності наказ Мінрегіону № 169, який затверджує цей Порядок. Ярослав Гришин з журналістами обговорив нюанси щодо відключення централізованого опалення та гарячої води.

«Звертаю особливу увагу на необхідність синергетичної комунікації, системного навчання та консолідованої роботи центральних органів державної влади та місцевого самоврядування зокрема та особливо в частині енергоефективності.

Необхідно надавати системно допомогу: фінансову, методичну та організаційну для переходу на енергоефективні види теплопостачання. Необхідне комплексне сприяння для створення ОСББ, отримання «теплих кредитів», грантів та прямих бюджетних програм для створення альтернативних систем теплопостачання», — відзначив у телеефірі адвокат, депутат Запорізької облради Ярослав Гришин.

Разом з тим, запросив жителів Запоріжжя до дискусії депутат Запорізької міської ради Михайло Прасол. Поділитися думками щодо нагальності та особливості переходу на індивідуальне опалення він запропонував під його постом у Facebook — https://www.facebook.com/100007860335826/posts/2399980263607295?sfns=mo

Відео з ранкового ефіру за участі депутата – за посиланням: