Фахівці вивчають попит на пасажирські перевезення в межах Запорізької області

1034
0

За результатами пасажирообстеження найближчим часом розробить заходи з удосконалення маршрутної мережі Запорізької області

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації «Про проведення вивчення попиту населення на перевезення на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області» у період з 25.10.2019 по 31.10.2019 здійснюється пасажирообстеження на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області.

Ця робота проводиться викладачами, студентами національного університету «Запорізька політехніка» за участю представників Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Так, фахівці провели пасажирообстеження на внутрішньообласних автобусних маршрутах, зокрема Запорізького району, які сполучують м. Запоріжжя з населеними пунктами сел. Кушугум, сел. Балабино, сел. Малокатеринівка, сел. Володимирівське, м. Вільнянськ та інші.

Національний університет «Запорізька політехніка» відповідно до укладеного договору з Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації сприяє вивченню пасажиропотоків та за результатами пасажирообстеження найближчим часом розробить заходи з удосконалення маршрутної мережі Запорізької області.