Запорізький депутат зустрівся з китайським мільярдером (ФОТО)

773
0

Депутат Запорізької облради, адвокат і керуючий партнер міжнародної юрфірми «Ярослав Гришин та партнери» зустрівся з найбагатшою людиною Піднебесної. Про це правозахисник поділився у своєму дописі у Facebook.

https://www.facebook.com/100008100241205/posts/2495275214085796?d=n&sfns=mo

Зустріч відбувалась у рамках Київського міжнародного економічного форуму, що проходить 8-9 листопада 2019 року.

«Мільярдер ДЖЕК МА не тільки сама багата людина Китаю — соціально відповідальний бізнес Лідер, правила життя якого надихають», — відзначив Ярослав Гришин.

Разом з тим, він поділився головними тезам. під час виступу Джека Ма, засновника Alibaba Group на тематичній панелі:

—Ключ до успіху в бізнесі майбутнього: робити щасливим суспільство, клієнтів та співробітників!

—Великі люди знаходяться у вашій компанії: вони працюють з вами та вірять у ваш успіх, інвестуйте у них!

—Поради Україні для розвитку економіки від Джека МА — інвестувати у малий бізнес та приватний сектор, розвивати та захищати підприємців.

—Люди бояться штучного інтелекту, а потрібно боятися ядерної бомби. Роботи ніколи нас не замінять, бо ми маємо серце та впевненість у собі. Саме креативність, інноваційність та критичне мислення відрізняє нас від машин. Ми маємо вчити цьому наших дітей з початкової школи аби підготувати їх до майбутнього.

—Хороший вчитель завжди вірить, що його учень досягне успіху. Він дає йому додатковий час та можливості. Цінуйте таких вчителів та будьте такими вчителями!

—Я не підтримую МВА, так як програма фокусується виключно на успішних історіях, а реальний бізнес вчить вас на помилках та дає більше знань, які потрібно вчитись застосовувати.

—Секрет успіху бізнесу в торгівлі через  Ecommerce у постійній роботі над логістикою, платіжними системами та якістю інтернету.

—Комунікації та реклама майбутнього мають думати, як вони допоможуть своїм  клієнтам.

Також Ярослав Гришин поширив фото з міністром Тимофієм Миловановим.

«Геніальні люди випереджають свій час. Вірю в «українське економічне диво» та Бурхливий розвиток стартапу Україна», — зазначив запорізький депутат.