У Запоріжжі молоді гвардійці склали військову присягу на Майдані Героїв

817
0

Вже традиційно на Майдані Героїв у місті Запоріжжя урочисто присягнули на вірність українському народові новобранці підрозділів Національної гвардії України.

На Майдані зібралися 77 гвардійців, які прибули для проходження строкової військової служби з різних областей України: Тернопільської, Чернігівської, Кіровоградської, Херсонської та Волинської.
На головній площі міста з цією подією військовослужбовців привітали командир військової частини 3029 Національної гвардії України Андрій Беляєв, капелан військової частини 3029 Національної гвардії України протоієрей Віктор Ткач, ветеран полковник запасу Юрій Рубан, родичі та близькі.
Особовий склад полку пройшов урочистим маршем, а військовий оркестр частини виконав яскраве дефіле.
Наприкінці урочистостей гвардійці опинилися в теплих обіймах своїх близьких, які приїхали з різних куточків України підтримати хлопців.

Новобранці вже пройшли курс молодого бійця та стали повноправними воїнами Національної гвардії України. Юнаки отримали необхідні базові навички з тактичної, військово-інженерної, стройової, вогневої та фізичної підготовки та найближчим часом будуть розподілені по військових частинах для проходження служби.