До 7 роківи позбавлення волі загрожує двом «комерсанткам» за створення місць розпусти

2033
0

Прокуратурою Запорізької області направлено до суду обвинувальний акт відносно двох осіб за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28 ч.2 ст. 302, ч.2 ст.303 КК України за фактом створення місць розпусти, втягнення осіб у зайняття проституцією та сутенерства.

У ході досудового розслідування з’ясовано, що дві мешканки м. Мелітополя діючи за попередньою змовою між собою, з метою особистого збагачення організували надання сексуальних послуг особами жіночої статті у м.Мелітополі.
Нагадаємо, що за процесуального керівництва прокуратури області, 25.10.2019 співробітниками ГУНП в Запорізькій області проведено санкціоновані судом обшуки у приміщеннях, в яких надавались сексуальні послуги та припинено незаконну діяльність цих осіб.
У ході проведення обшуків виявлено та вилучено рекламну продукцію надання таких послуг, телефони та інші предмети і знаряддя злочинної діяльності.
За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання до 7 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури регіону.