Мэр Запорожья прокомментировал ситуацию с обысками в аэропорту

1178
0

Вчера сотрудники СБУ проводили выемку документов в коммунальном предприятии «Аэропорт Запорожье». Сегодня мэр города прокомментировал ситуацию

«Так, дійсно, вчора там була виїмка документів. Сказати, що для мене це було великою несподіванкою, не можу. З самого початку будівництва нового терміналу ми, м’яко кажучи, як на пороховій бочці. На жаль, у вітчизняних реаліях так прийнято: на один горошок — сім мисок.
Особливо нездорова атмосфера склалася на заключному етапі будівництва терміналу, коли в міністерствах заговорили про необхідність передачі аеропорту Запоріжжя в концесію.

Але! Я повторюю ще раз: новий термінал запорізького аеропорту побудований на гроші запорізької громади! Тому хочу заспокоїти всіх запорожців — аеропорт ми не віддамо! Впевнений, що депутати міськради мене підтримають.

Як розгортатимуться подальші події навколо аеропорту, прогнозувати складно. Як і складно назвати щирі мотиви організаторів обшуків.
Не виключаю політичних бажань заблокувати роботу нашого з вами аеропорту та зірвати пуск нового терміналу в березні.
Час покаже, але обшуки мене не залякають і я твердо стоятиму на позиції того, що аеропорт є і буде власністю запорізької громади, і відібрати його ніхто не зможе.

Наші юристи нададуть всю інформацію, що цікавить правоохоронців. Ми забезпечимо повне сприяння в їх роботі, щоб виключити спекуляції», — сообщил мэр Буряк.