На Запоріжжі цього тижня завершується реєстрація для участі у пробному ЗНО

733
0

За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 17 січня 2020 року сформовано 261 469 заявок на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, для складання тесту з української мови та літератури подано 135 862 заявки, математики – 45 398, історії України – 28 071, англійської мови – 32 580.

Загалом процес реєстрації завершили 65 890 осіб. Більшість (48 816) виявили бажання складати пробне тестування із двох навчальних предметів.

Нагадуємо, реєстрація вважається завершеною після здійснення оплати на основі зразка(ів) квитанції(ій) для оплати пробного ЗНО. Вартість тестування визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти. Кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів з моменту оплати).

Реєстрація для участі в пробному ЗНО завершиться 24 січня. З детальною інформацією щодо порядку реєстрації можна ознайомитися на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне ЗНО.