У Запоріжжі СБУ провела спеціальне антитерористичне тренування

656
0

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела спеціальне антитерористичне тренування на території комунальної установи «Запорізька обласна клінічна лікарня».
У тренувальних зборах взяли участь співробітники регіонального УСБУ, представники ДСНС, поліції, патрульної служби, а також працівники закладу.

Метою навчань була проведена перевірка рівня захищеності об’єкта, а також готовності адміністрації та силовиків до протидії терористичним загрозам в екстремальних умовах.
Згідно із задумом було здійснено спробу умовного захоплення заручників аудиторного комплексу установи. Адміністрація медзакладу належним чином зреагували на можливу небезпеку та своєчасно повідомила про надзвичайну подію суб’єктів боротьби з тероризмом.

За результатами навчань Координаційна група АТЦ надала методичні рекомендації щодо удосконалення алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що на Запоріжжі встановлено «ЖОВТИЙ рівень терористичної загрози. Тому для попередження надзвичайних подій та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії Служба ініціює проведення таких тренувань на ключових об’єктах інфраструктури регіону.

СБУ закликає мешканців області бути пильними та відповідальними. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, а також про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо громадян звертатися за номером гарячої лінії Управління СБУ В Запорізькій області: (061) 225-25-38.

 

 

читайте також: Уникальный фотоснимок Запорожья, которого уже нет (Фото)