Гості із Запоріжжя полюбляють Франківську піцу

1919
0

Шукаєте де замовити смачну піцу з доставкою додому? Замовляйте в Good Sushi & Pizza. Ми створили меню з величезним вибором традиційних і найбільш популярних піц на усі смаки. Наші заклади готують та доставляють не тільки піцу, але й роли, а також напої. Доставка замовлень додому, в офіс чи за будь-якою адресою на території міста Івано-Франківськ здійснюється безплатно. Окрім франківчан, нашими послугами користуються гості міста, наприклад переселенці із Запоріжжя. Багато запоріжців вже встигли оцінити неперевершені смакові якості нашої кухні.

Смачна піца по доступній ціні.

Враховуючи воєнні часи і скрутну ситуацію в якій опинилися наші громадяни, заклади ГУД СУШІ встановили доступні ціни на весь асортимент піци. Також у нас діє система лояльності яка передбачає часті акції і вигідні знижки. Наприклад, чим більша кількість страв тим дешевше, або ж при замовленні двох піц одна в подарунок. А ще можна заощадити на замовленні додому, адже доставка піци в межах Івано-Франківська безплатна, якщо сума замовлення становить 200 грн чи більше. За межі міста в найближчі населенні пункти доставка платна і здійснюється при замовлені на суму від 300 грн.

Піца на всі смаки для всіх і кожного!

Нашу піцу готують кваліфіковані поварі, які задіють як традиційні, так і популярні рецептури, щоб створити витвори кулінарного мистецтва із неперевершеними смаковими властивостями. Скуштувавши лишень кусочок, Ви вже не зможете зупинитися. Їхня піца не тільки смачна і володіє широким вибором різноманітних начинок, вона ще й поживна та корисна, адже в процесі приготування використовуються якісні, свіжі і екологічні інгредієнти. Наша кухня обладнана за останнім словом техніки і тут неухильно дотримуються всіх санітарних норм, окрім того, весь персонал пройшов процедуру вакцинації від COVID-19. Продукти допускаються до використання тільки після ретельної перевірки.

Доставка піци в Good Sushi & Pizza відбувається в термобоксах і за допомогою скутерів. Тому ви швидко отримаєте своє замовлення і зможете поласувати гарячою їжею прямо з кухні. Зробити замовлення можна безпосередньо в одному із наших закладів, які працюють на винос за адресою: вул. Грюнвальдська, 10 і Сорохтея, 41А. Замовити піцу з доставкою онлайн, не виходячи з дому, можна на офіційному сайті ГУД СУШІ: https://goodsushi.if.ua/goodpizza/

Ми неодмінно вгамуємо Ваш апетит! Насолоджуйтесь своєю улюбленою піцою в затишку і з комфортом.