РФ почала мобілізовувати чоловіків із Московської та Ленінградської областей, буряти закінчилися

1665
0

Кремль дав наказ розпочати мобілізацію у центральних областях Росії, таких як Московська та Ленінградська.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Це робиться через те, що Росія відчуває виснаження людського ресурсу Бурятії, Туви, республік Кавказу та інших «неблагополучних» регіонів.

Відомо, що керівниками мобілізаційних кампаній призначили очільників відповідних областей.

«Основа мобілізаційних заходів – широка рекламна кампанія, яка включає в себе агітацію на основних телеканалах, радіо, в Інтернеті та друкованих ЗМІ. Чоловікам призовного віку пропонується підписати контракти «добровольців» на строк від 3-х до 12-ти місяців. Основна мотивація – підвищене грошове забезпечення. Кандидатам обіцяють зарплатню у розмірі до 240 000 руб., яка перераховується на спеціальну банківську картку від військкомату. На час навчання і простою – 30 000-45 000 руб.», — йдеться в повідомленні пресслужби розвідки.

«Після підписання контракту проводиться підготовка контрактників від 10 днів до місяця. Головну увагу зосереджено на підготовці екіпажів танків Т-72Б3. Надалі новоспечених «контрактників» відправляють в 56-й центр підготовки молодших спеціалістів мотострілецьких військ (в/ч 71717), який знаходиться в Сертолово ленінградській обл., для проходження поглибленої підготовки», — додали в розвідці.

Очільник ЗОВА Старух про головні події міста Запоріжжя: підсумки тижня