Як швидко отримати невеликий кредит

3587
0

Коли потрібні гроші, багато хто одразу йде до банку. Зазвичай в таких компаніях видають великі кредити на тривалий час – це зручно, коли потрібно купити чи збудувати житло, придбати автомобіль. Але трапляються випадки, коли потрібна зовсім невелика сума. У цьому випадку є один вигідний і зручний варіант.

Кредит на картку Монобанку можна оформити у мікрофінансовій організації Лоані в Україні — https://loany.com.ua/uk/kredit-na-kartku-monobank. Це зручно, коли гроші потрібні швидко і сума зовсім невелика – борг можна сплатити, коли прийде зарплата чи стипендія, інші соціальні виплати. В даному випадку немає сенсу збирати величезну кількість документів і довго чекати на схвалення заявки — все можна зробити швидко онлайн.

Як оформити мікропозику?

МФО – це компанії, які видають на короткий період невеликі кредити. Брати тут позики вигідно і новим клієнтам, і постійним користувачам — Лоані пропонує мінімальні відсотки на кредити різного розміру.

Щоб оформити міні-кредити, потрібно:

  • мати доступ до Інтернету. Також знадобиться гаджет — смартфон, планшет чи комп’ютер;
  • необхідно зареєструватися на сайті компанії Лоані;
  • насамперед потрібно буде заповнити анкету. Вам потрібно вказати всі свої особисті дані та інформацію про деякі документи. При цьому вам не знадобиться поручитель, довідка про доходи;
  • необхідно визначитися, який онлайн-кредит вам потрібен – вказати потрібно розмір та терміни, за які вам потрібно буде виплатити борг.

Сервіс працює цілодобово – це дуже важливо, коли позика потрібна терміново. Навіть якщо вам знадобляться гроші вночі, ви можете розраховувати на те, що вони надійдуть на вашу картку найближчим часом.

Кредитна історія в цьому випадку не відіграє важливої ролі, як це часто буває з банками. Адже мікропозика зовсім невелика, і МФО видає такі суми практично всім — пенсіонерам, студентам, людям, які не мають постійного місця роботи. Ви можете взяти гроші, коли вони вам потрібні, і повернути їх протягом декількох днів. Якщо у вас погана кредитна історія, її можна покращити, регулярно користуючись послугами мікрофінансової організації, і в майбутньому ви і для банків станете надійним клієнтом.

Отримати відмову можна з різних причин. Якщо ви затятий неплатник, якщо є борги в інших компаніях. Також вам необхідно погасити одну мікропозику в МФО Лоані, щоб взяти нову.

Розрахувати відсоток за кредитом дуже просто – не потрібно нічого робити самостійно. Достатньо на сайті знайти калькулятор, в якому потрібно вказати необхідну суму та терміни, за які ви гарантуєте сплатити борг — сервіс сам вирахує відсоток.

Сьогодні МФО пропонує максимально вигідні умови кредитування не тільки для постійних клієнтів, але й для нових – ви можете самі переконатися в цьому. До того ж не доведеться довго чекати на схвалення заявки та перерахування грошей — все робиться за лічені хвилини. Сервіс перевіряє дані нових користувачів, але якщо користуватися цими послугами постійно, гроші надходитимуть практично миттєво, що дуже важливо. Вносити оплату за кредитом можна зручними для вас способами.