Головні причини популярності смартфонів Xiaomi

3070
0

Усе більше користувачів мобільних гаджетів хочуть купити смартфони Xiaomi. Зробити це з максимальною вигодою можна на сайті StoreInUA. Але перш ніж перейти до вибору та замовлення, варто дізнатися, чим смартфони Xiaomi кращі за інші.

Зручна та оригінальна ОС

Китайська компанія стала однією з перших, хто запропонував власну оболонку Андроїд – MIUI. Вона існує вже багато років і її вважають найбільш комфортною для користування. Власник телефону може змінювати зовнішній вигляд ОС, її оформлення: є велика бібліотека оригінальних тем. Серед зручностей прошивки:

  • вбудований антивірус від розробника;
  • додатковий робочий простір (одним гаджетом може користуватися кілька людей, і для кожного з них буде власний простір);
  • клонування додатків;
  • сенсорний помічник;
  • профілі енергозбереження тощо.

Виробники-конкуренти не можуть запропонувати такі корисні інструменти та особливості.

Інші переваги

Не тільки в операційній системі полягають переваги смартфонів. Варто згадати про регулярні оновлення. Більшість виробників випускає лише кілька патчів, які покращують роботу системи та усувають помилки. Особливо це стосується бюджетних моделей. Xiaomi пропонує багаторічну підтримку гаджетів: навіть смартфони 5-річної давнини отримують оновлення.

Автономність – ще одна сильна сторона виробника. Інші бренди збільшують автономність шляхом збільшення акумулятора. Китайська компанія оптимізує роботу системи. Тому її смартфони з місткістю батареї 3000 мАг працюють на одному заряді довше, ніж смартфони з батареєю 4000-5000 мАг від інших виробників.

Гаджети компанії синхронізуються між собою, а випускає вона чимало продукції. Наприклад, смартфон дозволяє керувати чайником, електровелосипедом, смартрозеткою чи іншими пристроями Xiaomi, до того ж синхронізація відбувається майже миттєво.

Звісно, це не всі переваги виробника. Окремо варто виділити цінову політику: зазвичай смартфони коштують на 20-30% менше, ніж у головних конкурентів при аналогічних технічних параметрах. Усе це стає достатнім приводом для того, щоб вибрати саме Xiaomi. Добре, що в StoreInUa представлено широкий вибір гаджетів цього виробника.