Який смарт годинник Garmin вибрати?

1628
0

Купуючи розумний годинник, звичайно потрібно зважати на його якість. Адже він супроводжуватиме вас щодня та допомагатиме у різних сферах діяльності. Смарт годинник Garmin є одним з найвідоміших найпопулярніших та відомих хронометрів на ринку. Не лише синхронізується з мобільними телефонами – різноманітний в режимах для спорту та здоров’я. Його ціна в Україні, на сайті AVIC.UA, варіюється від 1915 грн до 87248 грн. Тобто, виробник пропонує годинники на будь-який смак.

Для тих, хто прагне купити найкращий смарт-годинник за гарною ціною, магазин AVIC пропонує невеликий путівник по моделях. Можливо, серед них знайдеться саме та, що задовольнить вашу потребу.

Смарт годинник Garmin: критерії вибору

Для тих, хто слідкує за своїм стилем 

Якщо ви шукаєте годинник для роботи або ділових зустрічей, найкраще підійдуть елегантні моделі. Любите активний відпочинок, подорожувати горами? Обирайте гаджет зі спортивним дизайном.

Функціональність має значення 

Більшість моделей можуть вимірювати параметри здоров’я, але не всі підходять, наприклад, для гольфу чи альпінізму. Смарт годинник Гармін буває різних конфігурацій, з необхідною вам функціональністю.

Стійкість до зовнішніх впливів 

Наприклад, моделі для розвідників мають військову сертифікацію, виготовлені з надміцних матеріалів – стійкі до агресивних впливів, як то падіння, удари, надто висока або низька температура.

Розумні годинники Гармін – популярні серії

Garmin Vivoactive

Відмінний варіант для молоді та старших людей. Модель 4/4S та інші мають ряд унікальних функцій, зокрема, можливість завантаження безлічі пісень для прослуховування. Garmin Vivoactive також сумісні з Bluetooth-навушниками. В них є кілька спортивних режимів, включаючи внутрішні тренування, такі як йога. Годинники Гармін також підходять для плавання завдяки силіконовому ремінцю та циферблату з нержавіючої сталі. Екран гаджетів забезпечує комфортний зоровий контакт навіть за яскравого освітлення. А скориставшись Garmin Pay, можна здійснювати безготівкові платежі.

За допомогою Garmin Vivoactive легко моніторити стан організму, кількість спалених калорій, керувати стресом, контролювати якість сну. А потужний акумулятор не розряджається цілий тиждень!

Серія Garmin Forerunner

Ідеальний спортивний трекер. Доступний у звичайній версії та версії з сонячною батареєю. Пристрої призначені спеціально для бігу, мають вбудований GPS, інтелектуальні повідомлення, автоматичне завантаження в Garmin Connect, можливість відстеження в режимі реального часу та управління музикою. Smart Watch також містять різні тренувальні інструменти:

  • інтервали;
  • звукові підказки;
  • спеціалізований профіль для бігу/ходьби.

В останньому можна змінювати режими – біг на відкритому повітрі, біговій доріжці, еліптичному тренажері або їзда на велосипеді. Підрахунок кроків, калорій, моніторинг сну, пульсу та хвилин активності також є. Годинник може працювати до 20 днів без підзарядки.

Серія Garmin Fenix

Є моделі з сонячною батареєю (забезпечує до 22 днів автономності) або преміальні Sapphire Solar. Годинник Garmin оптимальний для спорту на свіжому повітрі – бігу, плавання, скелелазіння, бігових лиж, гірського велосипеда, серфінгу. Крім того, гаджет оснащений встановленими картами TopoActive для Європи. Fenix – це також датчики пульсу, відстеження активності тіла, моніторинг сну, рівня стресу та все, що може знадобитися для ефективних тренувань.

Серія Garmin Tactix

Спортивний годинник виконаний з урахуванням військових стандартів теплостійкості, стійкості до ударів та водонепроникності (до 100 метрів).

Корпус з армованого полімеру забезпечує додаткову міцність, а завдяки хімічному посиленню екран Corning Gorilla стійкий до подряпин. Безліч спеціальних режимів допоможуть фахівцям військової справи зробити необхідні розрахунки та визначити потрібні параметри.

Instinct 2 Solar

Завдяки сонячній батареї в екрані, годинник Гармін практично не розряджається. Для досягнення ще більшої автономності можна відключити окремі функції. Удосконалена оптична технологія виміру серцевого ритму дозволяє оцінити інтенсивність фізичної активності. Instinct 2 Solar також здатні відстежувати рівень стресу та контролювати рівень кисню в крові.

Коротку екскурсію світом Garmin закінчено. Віримо, що у вас не лишитись сумнівів з приводу того, який смарт годинник американського бренду купити. В магазині гаджетів AVIC представлено широкий вибір продукції за вигідними цінами, з офіційною гарантією та доставкою по Україні.