Запорізькі школярі на аукціоні зібрали 142 тисячі гривень для військових

4238
0

Запорізькі школярі, долучившись до благодійного заходу, зібравши гроші для підтримки українських військових. Протягом трьох місяців вони створювали патріотичні малюнки, які вдалося продати на аукціоні.

Загалом продано 73 картини, а зібрані кошти в сумі 142 тисяч гривень використали для придбання автівки для потреб 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. Повідомляє Запорізька міськрада.Учні виявили творчість та патріотизм, створюючи картини з різними сюжетами, від дівчини з маками до бойових котиків та символів України.

Діти взяли участь в аукціоні, не лише виявивши свій художній талант, але й виражаючи щиру подяку військовим за їхню службу та захист країни.Аукціон став ініціативою не лише волонтерів, але й представників різних державних та комунальних установ міста, включаючи поліцію, лікарні, університети, обласну військову адміністрацію та футбольний клуб «Металург».

Це вже третій масштабний захід, організований освітянською родиною, і цього разу зібрані кошти допоможуть придбати автомобіль для військових бригади.Фото: Голос України  У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.