Запорізький депутат обговорив з членами Європейської Бізнес Асоціації важливість залучення інвестицій в Україну

537
0

Депутат Запорізької облради, керуючий партнер міжнародної юридичної фірми «Ярослав Гришин та партнери» Ярослав Гришин 4 вересня провів зустріч з членами Європейської бізнес асоціації (EuropeanBusinessAssociation). У головному офісі Асоціаціїу Києвіобговорили доцільність залучення інвестицій та нагальність якісного розвитку бізнесу в Україні.

«Рішучі радикальні реформи нового Уряду Олексія Гончарука відкривають двері для потужних інвестицій наших міжнародних партнерів та створюють якісно нові сприятливі умови для розвитку та захисту бізнесу. Сьогодні особливо актуальною стає ефективна синергетична комунікація між Владою та Бізнесом в процесі законодавчої роботи та імплементації норм», — зазначив адвокат Ярослав Гришин.

В рамках свого виступу керуючий партнер міжнародної юрфірми також додав, що нульова толерантність до корупції – це не подарунок згори. Він закликав бізнес не іти ні на які поступки і за жодних умов не давати хабарі: це не тільки аморально та протизаконно, а також економічно не вигідно та не ефективно.

Нагадаємо, у серпні Гришин відкрив офіс своєї юрфірми у Києві. Адвокат спеціалізується на залученні інвестицій та захисті прав інвесторів.

Зазначимо, команда Європейської бізнес асоціації EBA системно займається адвокацією законодавчих змін, необхідних бізнесу. При цьому, об`єднує 1741 компанії.

 

Довідково.

Європейська Бізнес Асоціація (EuropeanBusinessAssociation) заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. З того часу Асоціація виросла до найбільш впливового та найчисельнішого об’єднання бізнесу в Україні. EBA працює для того, аби дати своїм компаніям можливість спільними зусиллями вирішити важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.