На запорожской трассе нашли замерзшего мужчину (ВИДЕО)

675
0

На обочине автодороги Днепр-Запорожье, проезжавшие мимо мужчины, заметили человека без признаков жизни, который просто лежал на земле. Как передает пресс-служба запорожской полиции, они не остались равнодушными и решили узнать, что случилось с человеком — остановили авто и прощупали пульс, мужчина оказался жив .

Случай имел место вчера вечером в пяти километрах от Запорожья в сторону Днепра.

Позвонив в полицию, активисты стали отогревать пострадавшего в своём авто. Как выяснилось, 45-летний мужчина был пьян и очень замёрз, лёжа на земле.

Не залишайтесь осторонь, допомагайте один одному

https://www.youtube.com/watch?v=_SmlE8nyg8MВчора близько 10-ї години ранку до патрульних, які несуть службу на стаціонарному посту на автодорозі Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що на узбіччі лежить невідомий чоловік.Патрульні миттєво відреагували на повідомлення та виявили у 5-ти кілометрах в бік міста Дніпро двох чоловіків, які не лишилися осторонь, та не обмежилися лише телефонним дзвінком на лінію 102, а зупинилися, та відігріли чоловіка у своєму авто. Громадяни пояснили, що не могли лишитися байдужими коли побачили людину, яка лежала на узбіччі у безпорадному стані.45-річний чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, ознак тілесних ушкоджень не мав, пояснити нічого не зміг, адже дуже змерз. Згідно ЗУ «Про Національну Поліцію» до громадянина було застосовано поліцейське піклування, інспектори привезли його на пост, й надали першу домедичну допомогу, після чого викликали швидку.#zappolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #мояноваполіція

Опубліковано Патрульна поліція Запоріжжя 30 листопад 2017 р.

Полиция забрала пострадавшего на свой пост, а затем отправила в больницу на скорой помощи.