Голова Запорізької обладміністрації вимагає у нардепа вибачитись за брехливі звинувачення

1277
0

Сьогодні, 9 листопада, до Запорізького краю завітала лідер ВО «Батькивщина» Юлія Тимошенко. Все пройшло мирно, без ексцесів та провокацій, але голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль почувається ображеним.

Як повідомив очільник адміністрації, на жаль, ще до початку візиту Юлії Тимошенко у Запоріжжя не обійшлось без маніпуляцій та закидів у бік влади.

«Виступаючи на центральних каналах і використовуючи для власних потреб головний майданчик держави — трибуну Верховної Ради України, нардеп Сергій Соболєв створив непотрібне шоу. Він звинуватив владу і мене особисто в тому, що я попередньо зібрав силовиків регіону, аби завадити цьому візиту. Тож хочу повідомити народному депутату, що зустрічі з представниками правоохоронних та силових органів в Запоріжжі проводяться щотижня. І головна їх мета — обмін інформацією між всіма учасниками обговорень задля того, аби ситуація у прифронтовому регіоні завжди була на контролі. Адже Запорізька область не може собі дозволити безтурботності та легковажності, тим паче через відсутність комунікації», — із сумом повідомив Костянтин Бриль на своєму акаунті у ФБ.

За його словами, остання зустріч між владою та правоохоронцями була присвячена моніторингу минулих та майбутніх подій, що можуть сколихнути активну громадськість області. Саме задля того, аби візит пані Тимошенко не обернувся бійкою чи протистоянням і були активізовані правоохоронці! Це їх робота — не допустити порушення прав громадян жодною зі сторін.

«Тож на майбутнє, я дуже прошу політиків стежити за тим, що вони кажуть і бути коректнішими. Можливо подібними закидами представники партії намагались заздалегідь «підстелити соломки» і у разі невдалої організації візиту звинуватити владу. Та часи Януковича минули. І злочинного ставлення до опозиції на Запорізькій землі ви не побачите. Тож прошу народного депутата України Сергія Соболєва вибачитись за свої брехливі звинувачення так само публічно, як він їх поширював», — вимагає Костянтин Бриль.