Мешканець Запоріжжя шахрайським шляхом заволодів мобільником співмешканки

820
0

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого місцевого мешканця, який з метою особистого збагачення шляхом зловживання довірою заволодів мобільним телефоном колишньої цивільної дружини.

Відтак, раніше судимий за злочини пов’язані із шахрайством зловмисник, на шлях виправлення не став та, скориставшись довірою колишньої цивільної дружини, яка надала йому придбаний у кредит новий мобільний телефон в тимчасове користування (строком на 3 доби), задля того щоб він мав змогу здійснити перевезення пасажирів, з метою заробітку та погашення кредитних зобов’язань. Протягом 2 місяців потерпіла отримувала обіцянки від зловмисника щодо повернення її майна, яке він заклав до ломбарду. Але потім ошукана жінка звернулась до поліції.

Як повідомила «Верже» прокурор Запорізької місцевої прокуратури №2 Олена Ляленко, під час судового розгляду обвинувачений заперечував свою причетність до злочину та вводив суд в оману, що нібито потерпіла йому сама надала в користування мобільний телефон. Та ще й зухвало ставився до потерпілої та не відшкодував збиток. На підставі достатніх та належних доказів Комунарський райсуд Запоріжжя оголосив вирок — 2 роки позбавлення волі. Вирок поки не набрав законної сили.

Читайте также: В Запорожье могут пустить маршрутку с Кичкаса на Бабурку