В Запорожье хотят создать парк «советского периода»

1198
0

Уже не первый год в Запорожье ведутся разговоры о возможности создания парка, в котором будут расположены демонтированные памятники ушедшей эпохи: изваяния Ленина, Кирова, Дзержинского и прочих вожаков большевиков.

Автор поданной петиции, Анатолий Мережко, считает, что такое заведение повысит туристическую привлекательность Запорожья.

«Для підвищення туристичної привабливості міста Запоріжжя та раціонального використання пам’яток радянської доби пропоную створити «Парк Радянського періоду». Територіально парк пропоную розташувати у парку за ПК ЗАлК.

У парку треба розмітити монументи Леніну та радянським партійним керівникам. що були прибрані з вулиць та майданів міст запорізького краю, та зараз без діла зберігаються деінде. Ці пам1ятники потрібно розмістити у парку та створити новий туристичний об’єкт у Запоріжжі.

Біля кожного з пам’ятників треба розмістити біографічну довідку про історичну особистість та сам пам’ятник. Прогулючись цим парком та згадуючи минуле запоріжці та гості міста бууть відпочивати душевно та розвиватися духовно», — написал в петиции Анатолий Мережко.

Ознакомиться и подписать петицию можно, перейдя по ссылке.