В Запорожье во время визита коллекторов в собственной квартире умер горожанин

2276
0

В Запорожье во время визита коллекторов в собственной квартире умер горожанин.
Четверо людей пытались выселить из жилища супругов за кредитные долги их сына.

 

Как пишет Zp.suspilne, під час розмови у господаря не витримало серце. Все відбулося в будинку по вулиці Чумаченка. Під час візиту колекторів чоловікові, який проживає в квартирі, стало зле. Поряд з будинком знаходиться підстанція швидкої допомоги, але чоловіка врятувати не вдалося.

   «Я знав ситуацію цієї квартири. Сьогодні після роботи йшов додому й помітив, що в під’їзд заходять незнайомі люди. Вони назвали себе власниками цієї квартири. Якби це так було насправді – я б це вже знав. Я відповідаю за будинок, всіх знаю, тож вирішив піднятися разом з ними. Двері були зачинені і воони почали викликати служби спеціальн. Аби їм відкрили. Документів не показали. Потім прийшов сусід. Відкрив перші двері –вони скористалися ситуацією і пішли до квартири» — розповів голова ОСББ по вул. Чумаченка, 40 Максим Перепльотчиков.

Це вже друга спроба висилити подружжя, доки їхній син – власник квартири, на заробітках за кордоном. Максимови більше року судяться за право власності. Бо у 2008-ому один із банків, в якому брали валютний кредит – збанкротував, і його активи разом з боргами — перекупили. Наступне судове засідання відбудеться 23 квітня. Наразі поліція встановлює всі обставин події.