У суботу в Запоріжжі відбудеться грандіозний туристичний фестиваль

635
0

Традиційно у травні в Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» проводиться туристичний фестиваль-ярмарок «Запоріжжя − місце щастя». Організатором заходу виступає Департамент культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

З цього приводу сьогодні відбулася прес-конференція  директора Департаменту Владислава Мороко.

— Популяризувати туризм та приваблювати гостей на свою землю можна не тільки в Києві, Львові та Одесі. Вже третій рік поспіль Запоріжжя збирає чимало учасників з багатьох областей України: Волинської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської. Фестиваль є дуальним, тобто зараз відкриття, а на Покрова відбудеться підбиття підсумків. У програмі фестивалю — презентації туристичних об’єктів Запорізької області та інших регіонів України. Родзинкою фестивалю стане розіграш путівок на відпочинок, квитків до театрів, філармонії та сертифікатів до ресторанів, — повідомив посадовець.

Серед учасників фестивалю «Запоріжжя − місце щастя» будуть представники туристичного бізнесу (туристичні фірми, заклади розміщення та харчування, заклади дозвілля), представники закладів культури (музеї, заповідники, театри, філармонія), національних товариств області,  спортивного туризму та екстремального відпочинку, власники зелених садиб.

На гостей свята туризму чекають фуд-зона, містечко майстрів, майстер-класи та розіграші призів від учасників та партнерів  фестивалю, а також концерт запорізьких рок-гуртів «Ліричний спалах», «EvilHead», «Maddox», «Baburwood».

Директор Запорізького обласного краєзнавчого музею Михайло Мордовський повідомив, що на цьогорічному  туристичному фестивалі можна буде не тільки гарно відпочити і спробувати себе на різних локаціях, але й замовити тур «з перших рук», придбати сувеніри, дізнатися багато нового про туризм в Україні та регіоні, набути необхідних ділових контактів.

— Тож чекаємо запоріжців і гостей міста 11 травня з 12.00 до 17.00 у парку відпочинку «Дубовий гай» на туристичному фестивалі «Запоріжжя — місце щастя», — підсумував Владислав Мороко.

Тож, найактуальніша інформація у сфері відпочинку та подорожей — на Запорізькому туристичному фестивалі „Запоріжжя — місце щастя”. Родзинкою фестивалю стане розіграш путівок на відпочинок, сертифікатів до ресторанів та квитків до театрів та філармонії.