Запоріжцям доведеться сплачувати більше за оформлення закордонного паспорта

890
0

Міграційна служба попереджає, якщо ви записалися до черги на оформлення закордонного паспорта, паспорта для виїзду за кордон дитині чи ID-картки — вам варто звернути увагу, що з 1 липня цього року набуде чинності рішення Уряду щодо зміни вартості оформлення біометричних документів.

Враховуючи нові вимоги законодавства, оплата документів буде відбуватися за НОВИМИ реквізитами, які ви вже сьогодні можете знайти на сайті ДМС у розділі «Платіжні реквізити».

Важливо! Якщо ви плануєте оформлювати документ у липні, але вже встигли зробити оплату на теперішні реквізити — для отримання послуги, в день прийому під час оформлення заяви-анкети, працівники територіального підрозділу допоможуть вам здійснити доплату.

Нагадаємо, яка вартість документів буде з 1 липня:
— При оформленні ID-картки (до 20 робочих днів) – 345 грн. (126 грн. вартість адмінпослуги та 219 грн вартість бланка), раніше 279 грн.
— При оформленні ID-картки (до 10 робочих днів) – 471 грн. (252 грн. вартість адмінпослуги та 219 грн вартість бланка), раніше 366 грн.
— При оформленні закордонного паспорта (до 20 робочих днів) – 682 грн. (352 грн. вартість адмінпослуги та 330 грн. вартість бланка), раніше 557,32 грн.
— При оформленні закордонного паспорта (до 7 робочих днів та до 3 робочих днів у разі наявності підстав*) – 1034 грн. (704 грн. вартість адмінпослуги та 330 грн. вартість бланка), раніше 810,32 грн.

«Просимо вас бути уважними і обов’язково враховувати дату звернення до міграційної служби», — повідомила головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС в Запорізькій області Вілена Ніколаєнко.