Запорізька поліція розшукує водія, який скоїв смертельну аварію

751
0

У місті Вільнянськ Запорізької області водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер. Водій автівки з місця події зник. Встановлюються транспортний засіб та особа водія.

За інформацією прес-служби ГУНП в Запорізькій області, сьогодні 3 серпня о 01:48 до Вільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалим в місті Вільнянськ.

Встановлено, що близько 01:05 невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, рухаючись по вулиці Козацькій, скоїв наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині. Після чого зник з місця події.

Внаслідок аварії 33-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Наразі вживаються заходи щодо встановлення особи водія, марки автомобіля та його місцезнаходження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67 або (098) 987-94-44.