Романа Мазурика поновлено на посаді керівника Запорізької місцевої прокуратури №2

676
0

Романа Мазурика поновлено на посаді керівника Запорізької місцевої прокуратури №2 наказом Генерального прокурора України.

«Радий звістці, що справедливість в новій правовій державі існує. Для мене символічно, що це все відбувається одночасно з формуванням нової політики роботи державних органів та прокуратури зокрема.

Разом з цим, менше ніж за пів року моєї відсутності в очолюваній прокуратурі відбулось багато змін, в тч таких, що впливають на ефективність роботи. За цей час колектив прокуратури залишило майже половина працівників, (єдине що радує, що пішли вони на підвищення до Генеральної та областної прокуратури). Також змінено всіх заступників та введено нові керівні посади начальників відділів у прокуратурі.

Втім, я впевнений, що після мого повернення робочі процеси покращаться і вакантні посади в місцевій прокуратурі поповнять нові, не менш професійні прокурори.

Додає оптимізму, що з сьогоднішнього дня починається нова Епоха в прокурорській роботі. Повністю підтримую ініціативи нового Генерального прокурора України та вірю в зміни на краще. Все буде добре! — написав на сторінці ФБ Роман Мазурик.