Внаслідок жахливого ДТП на Запоріжжі водій загинув, а його пасажир — у лікарні

2111
0

На автошляху в Чернігівському районі сталося зіткнення двох автомобілів. У результаті аварії один чоловік загинув, ще один госпіталізований у лікарню. За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

9 жовтня о 12:49 до Чернігівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на території Чернігівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Попередньо встановлено, що на автошляху між селами Ільїне та Замістя сталося зіткнення автомобілів «Skania» та «Daewoo Lanos». Внаслідок аварії від отриманих травм загинув водій останнього транспортного засобу, мешканець Запоріжжя 1975 року народження. Його пасажира, чоловіка 1972 року народження, з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню.

 

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102