ЗАСІДАННЯ КОМІСІЯ З ПЕРЕВІРКИ ТАРИФІВ «ТВК» «ВІДРОДИЛАСЯ»

483
0

Днями журналістів Енергодара зібрали на чергове засідання комісії з перевірки тарифів «Тепловодоканалу». Запрошення на таку нараду всіх неабияк здивувало, адже на минулому зібранні чітко було озвучено, що комісія повністю припиняє свою діяльність. Тепер же, вочевидь, ситуація змінилася. Метою «відродження» комісії був звіт про роботу тимчасово виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «ТВК» Сергія Хорольця.

Сергій Вадимович повідомив присутнім, що у комунального підприємства «Тепловодоканал» майже не залишилося боргів перед контрагентами, і скоро виплатять заробітну платню всім робітникам «ТВК». Також він зазначив, що 50% енергодарців вже сплатили кошти за холодне і гаряче водопостачання та водовідведення.

Далі розмова наче зайшла у глухий кут. Говорили про одне й те ж, але різними словами. Та й відзвітувати Сергій Вадимович міг перед енергодарцями, навіщо збирати членів комісії? Адже тарифи, як виявилося, не першочергове питання. Перераховувати їх поки що ніхто не збирається. Наразі треба відновлювати базу документів та займатися подальшою реабілітацією самого підприємства, зазначив його теперішній керівник.
Також Сергій Хоролець розповів про підготовку до зими. Мабуть, те, що він озвучив, було найприємнішою новиною: в Енергодарі своєчасно почнеться опалювальний сезон, запевнив він. Аби тільки це здійснилося…

Дивно, але факт, що комісія з перевірки тарифів «ТВК» продовжує свою роботу. Що буде далі, цікаво навіть нам, отож будемо чекати нових подробиць та обов’язково інформуватимемо про будь­які зміни у цій затяжній історії.

Дар’я КЛИМАК