Футболісти запорізького «Металурга» вперше не програли в рідних стінах

696
0

Зі старту саме гості розпочали гру агресивніше. На 20-й хвилині миколаївці заробили пенальті. Тарас Ковальчук зіграв рукою у власному штрафному рукою і Владислав Бугай був точним з 11-метрової позначки. До перерви «Металургу» ніяк не вдавалося заволодіти ініціативою. Гості діяли максимально надійно у захисті, але й вдруге засмутити Владислава Леонідова не змогли. Перерва була необхідна запоріжцям аби провести серйозну розмову та налаштуватися на другий тайм.

Після відпочинку «перевтілення» «Металурга» таки сталося. Уже на 54-й хвилині господарі заробили пенальті! До м’яча підійшов капітан запоріжців Едуард Сарапій і не зумів переграти Микиту Крюкова. Голкіпер «намертво» забрав м’яч. Однак цей епізод не зупинив нашу команду. З появою на полі Дмитра Лихобабенка та Ігоря Загоруйка ще більше додали в атаці. На 77-й хвилині «Металургу» нарешті вдалося завдати результативного удару. Дмитро Лихобабенко опинився у потрібний час в потрібному місці і з лету спіймав м’яч прекрасним ударом – 1:1.

Як повідомляє прес-служба МФК «Металургу», після матчу обидва наставники визнали нічийний результат закономірним. Для «Металурга» ця нічия принесла перше зароблене очко в домашніх іграх. Наступний тур запоріжці зіграють в Одесі з «Чорноморцем» 26 жовтня о 17:00.

МФК «Металург» – МФК «Миколаїв» 1:1 (0:1)

Голи: Лихобабенко (77) – Бугай (20, з пен.)

Металург: Леонідов, Бєлоусов, Дяченко, Сарапій, Мягков, Трояновський, Могильний, Крапивний, Ковальчук, Сачко, Черній
В.о. головного тренера: Олексій Годін