Футболісти «Металургу» знову програли (Відеоогляд)

519
0

Вперше в сезоні місце у воротах «Металурга» довірили Владиславу Леонідову. Забігаючи наперед, варто зазначити, що роботи у голкіпера запорізького клубу в цьому матчі було в достатку. Уже на 4-й хвилині «Прикарпаття» забило швидкий гол. Звичайний аут згодом перетворився у незручний удар злету від Романа Кузьмина, на який воротар «Металурга» зреагувати не встиг – 1:0.

Івано-франківці не збиралися відступати в рідних стінах і спробували закріпити успіх. На 12-й хвилині від, здавалося, не минучого голу свою команду Леонідов уже врятував. Кіпер якимось дивом зреагував на удар впритул. Запоріжцям ніяк не вдавалося заволодіти ініціативою, а от «Прикарпаття» почувалося повноправним господарем на футбольному полі. На 30-й хвилині Леонідов ще раз серйозно виручив після удару з-за меж штрафного майданчика.

Однак під завісу тайму «Металургу» вдалося провести гольову атаку. Костянтин Черній, отримавши передачу в чужому штрафному, зумів розвернутися і в один дотик відправити м’яч у верхній кут – 1:1. Дебютний м’яч Чернія у футболці запорізького клубу дав свіжий ковток повітря усій команді. На хвилі успіху «металургівці» спробували забити ще разі,але суперники пішли в роздягальню за нічийного результату.

Друга половина минула під акомпанемент атак «Прикарпаття». Одразу після перерви господарі встановили контроль над грою, залишаючи шанси гостям лише на контратаки. В одній з таких Олексій Разуваєв утік на побачення з Андрієм Новаком, однак до вирішального удару справа не дійшла.

Переломний момент стався на 66-й хвилині, коли Сергій Кулинич побачив перед собою другу жовту картку. У більшості івано-франківський клуб швидко затиснув гостей біля їх власного штрафного. Ледь не кожна атака «прикарпатців» завершувалася ударом по воротах Владислава Леонідова. В такому темпі «Металург» протримався до 74-ї хвилини. Тоді Василь Дербах таки засмутив запорізьку команду – 2:1.

Численні моменти, які створили івано-франківці після забитого голу, успіхом не увінчалися. Єдиний шанс відігратися «Металург» мав після стандарту. Едуард Сарапій небезпечно переправляв м’яч у напрямку воріт суперника, але зрівняти рахунок гостям не судилося. На жаль, чергова поразка запоріжців і перша повноцінна звитяга «Прикарпаття» на рідному стадіоні.

МФК «Прикарпаття» – МФК «Металург» 2:1 (1:1)

Голи: Кузьмин (4), Дербах (74) – Черній (40)

Вилучення: Кулинич (66, друге попередження)

У наступному турі, 20 жовтня, МФК «Металург» прийматиме вдома МФК «Миколаїв». Матч розпочнеться о 16:00.