Ярослав Гришин: Залучення інвестицій – топ-пріоритет, драйвер економічного зростання України

1055
0

Адвокат Ярослав Гришин, керуючий партнер міжнародної юридичної фірми «Ярослав Гришин та партнери» взяв участь у першому інвестиційному форумі під егідою президента України Володимира Зеленського «RE:think. InvestinUkraine», який відбувся 29 жовтня у місті Маріуполі.

«Перший інвестиційний форум під егідою Президента України – історична подія, яскравий символ початку нової нашої історії та чіткий сигнал для міжнародних партнерів. Україна – потужний стартап, інвестувати в Україну сьогодні не тільки вигідно, але і безпечно», – відзначив Ярослав Гришин.

Правозахисник також акцентував увагу і на сутнісній промові прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

«Сьогодні вже засвідчено перший яскравий успіх уряду технократів –  відкрито дорогу життя Запоріжжя-Маріуполь. 24 тисячі кілометрів головних доріг за 5 років – реальна мета.

Олексій Гончарук – не лише наймолодший керівник уряду з 16 попередників. Він перший доброчесний прем’єр-міністр України, який реально вірить в те, що робить та має цінності.

40 мільярдів доларів інвестицій в Україну за 5 років – абсолютно правильна та досяжна мета. І як бачимо, залучення інвестицій в країну – це топ-пріоритет і драйвер економічного зростання нашої країни», — написав на своїй сторінці у Facebook адвокат, депутат Запорізької облради Ярослав Гришин.

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі RE:THINK. InvestinUkraine у Маріуполі заявив, що тільки чесна конкуренція дає змогу будувати успішну економіку. Тому однакові правила гри для всіх – пріоритет української влади.

Президент також висловив переконання, що зараз країна стоїть на порозі економічного прориву.