Срочно в декрет: экс-прокурор Запорожской области Романов сбегает от работы на новой должности?

679
0

Бывший прокурор Запорожской области Валерий Романов после увольнения Генпрокурором назначен на новую должность в ведомстве своим ставленником. Только одиозный прокурор после назначения отправился в отпуск, теперь планирует убежать в декрет….

О новом плане Романова рассказал в Facebook давний оппонент и разоблачитель, адвокат, борец с коррупцией, депутат Запорожского городского совета Михаил Прасол.

«Новий поворот у багатосерійнійісторії про «бідного» доларовогомільйонеракорупціонера і прокурора Валерія Романова.

На новійпосадійому мало грошей і певно забагато відповідальності, тому він не тільки одразу (!) побіг у відпустку на 60 днів. Більше! Як мені стало відомо з власних джерел – він зібрався у ДЕКРЕТ!

За законом, як жінка, так і чоловікмають право на декрет по догляду за дитиною. При цьому, по плану Романова –  йомукапатимутьгроші. Як там таких хід?!», — написал в Fаcebook адвокат, борец с коррупцией, депутат Запорожского горсовета Михаил Прасол.

Какизвестно, 11 ноябряи.о. облпрокурораАлександр Маслюк назначилВалерия Романова на должность «начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадження прокуратури Запорізької області». О назначении и решении Романова сразу же уйти в отпуск на 60 днейтогдасообщил адвокат, депутат Запорожскогообластногосовета Ярослав Гришин.

«Олександр Маслюк – прокурор з Сум з прибутком у мільйон, якого у березнігорепрокуроробласті Романов поставив керівникомЗапорізькоїмісцевоїпрокуратури №2. Свогочерговогопарашутиста. Тепер Маслюк відпрацьовує.

Нагадаю, що Романов на посаді прокурора областізвільнив 83 фаховихпрацівника, що становить третинувідзагального складу. Тепервеликісумивиплачуютьплатникиподатків за незаконнізвільненняРомановим. Такожвін тиснув на пенсійний фонд та у рази збільшивсобіпенсію, роздававслужбовіквартириізпорушенням закону своїмдрузям-прокурорам. Я вже не говорю про вимаганняхабарів з бізнесу та оплату кримінальних справ.

Це ж треба так підлаштовуватися підобставини! Це ж треба так викачуватигроші, невжейому все мало тих мільйонів, тих розкрадань, бо скоро ж лусне!», — отметил Михаил Прасол.