У Запорізькому краї святкують 40-річний ювілей ПК «Сучасник»

827
0

Минулого тижня в Енергодарі відбувся концерт з нагоди 40­річчя міського Палацу культури «Сучасник». На урочистий захід завітало багато гостей, працівників та вихованців культурного осередку міста. Кожен присутній прийшов привітати творчий колектив палацу з днем народження та разом з талановитими людьми розділити святкову мить

Перше слово було за іменинником. Так­-так, ви все правильно зрозуміли! З екрану до глядачів звернувся «Сучасник», який висловив слова щирої вдячності за те, що енергодарці плекали та любили його майже пів століття.

З найкращими побажаннями до колективу звернувся міський голова Павло Музика, який подякував працівникам закладу  та творчим енергодарцям за цінний внесок в культурне життя міста. Кращих працівників та керівників творчих гуртків було нагороджено  почесними грамотами  і пам’ятними подарунками з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Атмосфера свята заполонила кожен куточок зали. Гості насолоджувалися виставою акторів енергодарського театру, милувалися різноманітними танцями, захоплено спостерігали за грою народного оркестру  та слухали мелодійні пісні у виконанні місцевих талантів.

Жоден працівник палацу культури не був обділений увагою, привітали та вручили квіти й подарунки кожному, хто дарує частинку свого серця культурі  Енергодара.

Даря Климак