Коментар щодо випадку травмування дівчинки на території комплексу FLY KIDS

1092
0

Мережа сімейно-розважальних комплексів FLY KIDS надає офіційний коментар щодо випадку травмування дівчинки на території комплексу у м.Запоріжжя. Нагадаємо, що 29 жовтня 2019 року на території комплексу FLY KIDS у Запоріжжі в результаті порушення правил безпеки травмувалася дівчинка.

«Відповідно до правил користування атракціонами та публічної оферти, батьки або дорослий, що супроводжує дитину мають слідкувати за поведінкою та дотриманням правил безпеки. Кожен атракціон облаштовано відповідними табличками.
Дівчинка залізла на конструкцію у басейні з кульками, розгойдувалась та впала з вершини. Під час інциденту батьки були відсутні біля атракціону, що було визнано членами родини та зафіксовано під час телефонної розмови. На свій розсуд батьки транспортували дитину з комплексу на руках. Всі події зафіксовано на камери спостереження. Відділ контролю якості та дирекція неодноразово зв’язувалися з рідними дівчинки щодо стану дитини. Пізніше батьки звернулися до поліції для перевірки стану атракціонів.  По факту перевірки жодних порушень не було виявлено, все обладнання парку відповідає нормативам безпеки.

Додатково надаємо інформацію, що під час інциденту дівчинка не брала участі в анімаційній чи розважальній програмі, а самостійно пересувалася територією парку. Аніматори згідно з робочою інструкцією проводять анімаційні програми та не повинні спостерігати за діями дітей поза анімаційними програмами. Інструктор залу, згідно з робочою інструкцією слідкує за станом та справністю атракціонів та не має знаходитися постійно біля кожного атракціону. Як було зазначено вище, стан атракціонів визнано справним. Жодних порушень з боку працівників не було.

Згідно з законодавством України батьки несуть відповідальність за стан та здоров’я своїх дітей. На жаль, недотримання правил безпеки та відсутність контролю з боку батьків стали причиною даного випадку», — повідомили у керівництві сімейно-розважального комплексу FLY KIDS.