У Запоріжжі затримали чоловіка, який «замінував» лікарню на Святвечір

646
0

Особу зловмисника встановили працівники Комунарського відділення поліції. Ним виявився мешканець Василівського району, який перебував на лікуванні в тому ж медичному закладі. Триває досудове розслідування.

6 січня близько 07:35 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що лікарня району замінована.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники Вибухотехнічного управління ГУНП в Запорізькій області із залученням службової собаки, співробітники ДСНС та лікарі «швидкої» допомоги. Приміщення та прилегла територія медичного закладу була обстежена. Під час огляду вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено.

Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочину причетний мешканець Василівського району 1974 року народження, який перебував на лікуванні у цьому ж медичному закладі.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.