У Запоріжжі знайшли зниклу неповнолітню дівчинку

652
0

Місцезнаходження дівчини встановили правоохоронці після звернення до поліції їх матері. Злочинів чи правопорушень відносно розшукуваної скоєно не було.
8 січня близько 11:30 до Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулась жителька району 1979 року народження. Вона заявила, що 5 січня з дому пішла її неповнолітня донька і до теперішнього часу не повернулась. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу поліції та співробітники ювенальної превенції.
Вжитими заходами цього ж дня близько 19:30 ювенальні поліцейські розшукали дівчину у подруги. Злочинів чи правопорушень відносно школярки скоєно не було.
Відносно матері неповнолітньої складений адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення
Співробітники поліції ще раз звертаються до батьків з проханням приділити максимальну увагу своїм дітям, а у разі виникнення надзвичайних ситуацій – не зволікати та відразу звертатися до поліції.
Всього за 2019 рік працівники ГУНП в Запорізькій області розшукали 887 дітей.

Офіційний сайт Національної поліції