Володимир Зеленський призначив нового голову РДА на Запоріжжі

1483
0

На офіційному сайті президента України вийшло розпорядження щодо призначення на пост голови Веселівської державної районної адміністрації – Віталія Гуру.

Віталій Гура закінчив Оріхівський сільськогосподарський технікум у 2011 році за спеціальністю «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва», де  здобув кваліфікацію молодшого техніка-механіка агропромислового виробництва.

З 2003 по 2015 роки працював у МВС України.

У 2009 році закінчив Дніпропетровський інститут професійного розвитку та освіти за фахом «Слюсар черговий та з ремонту устаткування».

З 2015 року відкрив ФОП.

Вже у 2016 році закінчив Таврійський державний агротехнологічний університет, за спеціальністю «Процеси машин і обладнання агропромислового виробництва, по спеціальності інженер-механік агропромислового виробництва.

Як пишуть «Факти Запоріжжя», з 2018 по теперішній час, навчається у Запорізькому національному університеті, по спеціальності «Публічне управління та адміністрування», для здобуття ступені магістра з публічного адміністрування, фахівця з державного управління.

Згідно з поданими деклараціями пан Гура довго намагався посісти керівні посади. Він претендував на посаду спеціалісту відділу кадрової роботи апарату в Гуляйпільській райдержадміністрації, на подібну, згодом претендував у Пологівській РДА. Хотів працювати у відділі ринкового та метрологічного нагляду Держпродспоживслужби в Запорізькій області, спеціалістом відділу організації виробництва та маркетингу продукції рослинництва – в Департаменті агропромислового розвитку Запорізької ОДА тощо.

Також новопризначений працював державним соціальним інспектором — Сектор контролю Управління соціального захисту населення Пологівської районної Державної адміністрації в Запорізькій області та інспектором Управління Державного рибного агентства в Запорізькій області.