У Запоріжжі патрульні затримали грабіжників з наркотиками у кішенях

591
0

Менш ніж за годину патрульні затримали, ймовірних, грабіжників, у яких виявили речовини наркотичного походження.

Минулої ночі патрульні отримали виклик про грабіж, що стався в провулку Народному.  Заявник повідомив поліцейським про те, що двоє невідомих осіб побили його та заволоділи мобільним телефоном. Потерпілий надав опис нападників.

Прикмети підозрюваних одразу передали в радіоефір усім вільним екіпажам міста. Відпрацьовуючи прилеглу територію, на вулиці Моторобудівників, інспектори помітили автомобіль ЗАЗ, який був припаркований з порушенням ПДР.

Під час спілкування з водієм автівки поліцейські помітили, що 30-річний пасажир почав нервувати. Згідно зі ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні провели поверхневу перевірку чоловікам та візуальну перевірку автівки. Під час якої виявили у громадян телефон потерпілого та 44 згортки з порошкоподібною речовиною схожу на наркотичну.

Пояснити походження речей чоловіки так і не змогли. Потерпілий впізнав нападників та свій гаджет.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин.

Відомо, що за даним фактом відомості внесено в ЄРДР за ч.2 ст. 186 ККУ (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб).
Слідство триває.