У запорізькому кафе розбишака порізав ножем двох відвідувачів

1007
0

Прокурорами Запорізької місцевої прокуратури № 3 Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.4 ст. 296 КК «Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень».

В ході досудового розслідування встановлено, що 15 листопада минулого року біля одного з кафе у Хортицькому районі Запоріжжя раніше судимий громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав безпричинно чіплятися до двох місцевих мешканців та висловлюватися на їх адресу нецензурною лайкою.

Після цього, на очах у відвідувачів кафе та інших перехожих, хуліган наніс кухонним ножем цим громадянам по декілька ударів. Таким чином, хуліганськими діями розбишаки було спричинено легкі тілесні ушкодження двом мешканцям Хортицького району, а також припинено нормальну діяльність кафе.

Як розповів прокурор Запорізької місцевої прокуратури №3 Юрій Канаєв, під час судового розгляду обвинувачений під вагою зібраних доказів визнав свою вину у вчиненні вказаного злочину у повному обсязі. Суд погодився з позицією прокурора щодо доведеності вини обвинуваченого, можливості виправлення і перевиховання обвинуваченого тільки в умовах ізоляції від суспільства та виніс вирок, яким засудив зловмисника до 3 років позбавлення волі. Наразі вирок законної сили ще не набрав.