Звернення адміністрації КП «Облводоканал» до мешканців Запорізької області

1674
0

КП «Облводоканал» ЗОР звертається до усіх мешканців Запорізької області з проханням проявити громадянську відповідальність та закликає усіх громадян до вчасної сплати послуг з водопостачання та водовідведення!

Рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020р. «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої  респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню  на території України коронавірусу COVID–19» прийняти заходи для запобігання розповсюдження короновірусної інфекції на території України.

Враховуючи рекомендації МОЗ України про дотримання санітарно–гігієнічних вимог, громадянам рекомендовано ретельно мити руки, систематично дезінфікувати приміщення, не допускати скупчення людей в громадських місцях.

Особливо важливо в такий час забезпечити безперебійне водопостачання та водовідведення населенню Запорізької області. КП «Облводоканал» ЗОР має безперервний виробничий процес щодо постачання питної води населенню, усі підрозділи працюють у штатному режимі без збоїв. Але на забезпечення усіх процесів з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж та обслуговування обладнання, придбання електричної енергії, паливно-мастильних матеріалів, реагентів потрібні кошти, єдиним джерелом яких є платежі населення за комунальні послуги.

У зв’язку з тимчасовим, на період карантину, обмеженням роботи абонентських служб та кас з прийому платежів вирішити спірні питання, отримати інформацію про нарахування, заборгованість, надати показники приладів обліку споживачі мають можливість за допомогою телефонного зв’язку (номери  контактних  телефонів  вказані  в  рахунках  за послуги),   через Колл-центр  за  телефоном  0-800-600-110 (безкоштовно на території України), шляхом реєстрації в особистий кабінету для населення (на сайті КП «Облводоканал» ЗОР).

Звертаємо увагу, що  оплату послуг з водопостачання та водовідведення Ви маєте можливість зробити дистанційно, будь-яким з наведених нижче способів:

— за допомогою банківської картки через сайт або мобільний додаток відповідного банку;

— в «Особистому кабінеті для населення» на сайті КП «Облводоканал» через онлайн-системи IPay, Portmone, Easypay, Pay hub за допомогою банківської картки;

— через сервіс Приват 24.

КП «Облводоканал» ЗОР пропонує юридичним особам (підприємствам, фізичним особам–підприємцям), які мають договірні відносини з КП «Облводоканал» ЗОР (окрім бюджетних установ) послуги електронного сервісу «Особистий кабінет для підприємств». Даний електронний сервіс дозволяє отримати онлайн-доступ до інформації про розрахунки між споживачем та КП «Облводоканал» ЗОР, а також здійснювати передачу показань комерційних приладів обліку. Для реєстрації у «Особистому кабінеті для підприємств» необхідно заповнити та підписати Угоду, що розміщена на сайті, та надати КП «Облводоканал» ЗОР за місцем розташування. Протягом карантину, з метою запобігання безпосереднього контакту, скан-копію Угоди можна направити на електронну пошту  oblvodazvit@gmail.com

Шановні споживачі! Просимо порозуміти необхідність впровадження даних заходів нашим підприємством та своєчасно сплачувати рахунки за отримані послуги.

Недоотримання грошей, які зазвичай абоненти щомісяця сплачують за послуги, призведе до погіршення фінансового становища КП «Облводоканал» ЗОР та неможливості здійснювати водопостачання та водовідведення населених пунктів, що в умовах нинішньої ситуації ставить під загрозу здоров’я та життя усіх мешканців Запорізької області!

Закликаємо вас у цій нелегкій ситуації бути відповідальними, адже від вашого платежу залежить безперебійне водопостачання!