Мешканець Запоріжжя тричі потрапив на гачок поліціянтам

948
0

У нетверезого водія, що перевищив швидкість патрульні виявили заборонені речовини. Отже відразу три правопорушення, одне з яких — кримінальне.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, через перевищення швидкості на 47 км/год, вчора, на Прибережній магістралі патрульні зупинили водія Daewoo Lanos.

Під час спілкування, інспектори виявили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння. А в момент перевірки документів, стало відомо, що керманич вже притягався до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння, в результаті чого він позбавлений права керування.

На водія інспектори склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування ТЗ у стані сп’яніння), а за порушення правил дорожнього руху винесли об’єднану постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів, керування ТЗ особою, позбавленою права керування).

В процесі складання адмінматеріалів, водій постійно нервував, тож патрульні провели поверхневу перевірку, та виявили у чоловіка згорток з речовинами схожими на наркотичні.
На місце події викликали слідчих, які далі займаються справою.