Надійний депозит з Банком Кредит Дніпро

873
0

Враховуючи негативний вплив інфляції та бажаючи отримувати додатковий дохід, розумні громадяни все частіше відмовляються від збереження накопичень у скарбничці. Замість цього вони вкладають їх на банківські депозити. Наймудріші українці при цьому відкривають рахунки в іноземній валюті, адже рівень інфляції долару США чи євро набагато нижчий, ніж у гривні.

Депозит у доларах – можливість одночасно створювати накопичення у світовій валюті, курс якої до гривні, ймовірно, буде підвищуватися з часом, та інвестувати їх заради захисту від знецінювання, а також задля отримання додаткового доходу. Доларові вклади пропонують більш як 95% комерційних банків України. Однак далеко не всі установи заслуговують уваги. Одним із найнадійніших депозитних фінінститутів у нашій країні є Банк Кредит Дніпро. Розглянемо основні аргументи на його користь.

Чому оформити депозит рекомендується у Банку Кредит Дніпро

Аргументи на користь такого рішення очевидні:

  • Стабільність та надійність установи. Банк щорічно входить до ТОПу найкращих фінансових інститутів для відкриття депозитів за результатами авторитетних економічних видань та незалежних рейтингів. Це підтверджується й планомірним зростанням показників його діяльності.
  • Великий вибір інвестиційних програм. У даній установі доступні вклади у гривні, доларах США та євро. Але розподілення характерне не тільки для валютного параметру. Також клієнт може обирати бажану суму рахунку, строк, на який він відкривається, схему виплати відсотків, можливість поповнення депозиту тощо.
  • Прозорі умови. На відміну від більшості конкурентів, Банк Кредит Дніпро вказує правдиві та фактичні показники, без підводних каменів. Наприклад, деякі фінустанови рекламують лише номінальну відсоткову ставку (без коригування прибутку податками), приховують додаткові витрати клієнтів на страхування рахунків та ін. У Банку Кредит Дніпро все вказується достовірно і прозоро.
  • Участь у ФГВФО. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб – державний інструмент захисту депозитів українців. Банк Кредит Дніпро бере участь у його програмі. Він – надійній та стабільний. Тому банкрутство йому не загрожує. Отже, вклади громадян у безпеці. Але заступництво ФГВФО – додаткова страховка, яка ніколи не буває зайвою.

Депозит – проста та надійна інвестиційна можливість. Проти під час її використання слід бути обачним, аби довірити свої кошти гідній фінансовій установі. Оформлюйте вклади у Банку Кредит Дніпро – та отримуйте прибуток зі 100%-ю гарантією!