Новобудови у Запоріжжі

638
0

На сьогоднішній день ринок нерухомості у Запоріжжі не стоїть на місці. Тому з’являється проблема в пошуку не дорогих новобудов. Як правило квартири в новобудовах розкуповують задовго до початку будівництва. Причина їх появи і активного купування квартир в них, полягає в тому, що сучасна молодь хоче жити в комфортних умовах, з ремонтом яким вона хоче зробити. Тому єдиним правильним виходом є купування власного житла. На сьогодні Запоріжжя налічує 12 новобудов.

Жилий комплекс Central

Цей комплекс можна віднести до бізнес-класу. Він має власний підземний паркінг, передбачений для всіх жителів. Комплекс складається з чотирьох будівель. Ціни за квадратний метр починаються від 16 000 гривень. На території цього комплексу будуть розташовані такі об’єкти:

  • Магазин непродовольчих товарів;
  • Магазин продовольчих товарів;
  • Фітнес-центр;
  • Дитячий центр;
  • Офісні приміщення;
  • Підземний паркінг.

Клубний дім Корона Ренесансу

Комплекс також можна віднести до бізнес-класу. Квартири з першого поверху виходять на власну земельну ділянку. Квартири мають власні тераси для відпочинку. Забудовник зробив шумоізоляцію полів, та збільшив товщину міжквартирних стін. Цей ЖК має дуже гарну інфраструктуру: лікарні, садочки, супермаркети, автобусні зупинки – все це знаходиться в пішій доступності. Ціна за квадратний метр починається від 22 788 гривень.

Жилий комплекс Legenda

Це є абсолютно новим архітектурним рішенням. За для зручності мешканців, забудовники вирішили будувати ЖК в самому центрі міста. ЖК налічує 500 квартир з неперевершеним плануванням. Панорамні вікна, компактні комунікації, якісні вхідні двері – все це квартири майбутнього. Ціна такої квартири від 16 228 гривень за квадратний метр. Комплекс передбачає такі структури:

  • 5 домів;
  • 12 варіантів планування;
  • 3 сучасних дитячих майданчика;
  • 2 спортивні майданчики.

Жилий комплекс Ренесанс

Має надзвичайні чотирьохкімнатні та двох поверхневі квартири, які мають квадратуру від 69 до 240 квадратних метрів. ЖК має дуже гарну інфраструктуру: школи, дитячий садок, лікарня, ТЦ, супермаркети, паркові зони, паркінг та автобусні зупинки. Ціна за квадратний метр починається від 12 842 гривень.

Жилий комплекс Comfort City

Має в своєму арсеналі як однокімнатні квартири, так і багаторівневі. ЖК знаходиться під цілодобовим спостереженням, має закриту територію та сучасний дитячий майданчик. Знаходиться в екологічно чистій частині міста, що дозволяє мешканцям ЖК почуватися комфортно і спокійно. Ціна за квадратний метр починається від 14 350 гривень.

Жилий комплекс Palladio

Передбачає 2 жилих комплекси з підземним паркінгом. Комплекс матиме консьєржку, яка буде слідкувати за тим, аби ніхто зайвий не заходив до квартир. Має вдалу інфраструктуру зі школами, дитячими садками, лікарнями, парками, торговими центрами. І все це за 14 500 гривень за квадратний метр.

Жилий комплекс Бородіно

Має як однокімнатні, так і чотирьохкімнатні комфортні квартири. Цілодобова охорона на в’їзді забезпечить комфортне життя в комплексі. Екологічне чисте повітря та вдала інфраструктура робить комплекс саме тим місцем, де хочеться придбати квартиру мрії. Ціни на квартири починаються від 11 000 гривень за квадратний метр.

Для того, щоб на власні очі побачити всі пропозиції ЖК, обов’язково треба зайти на інтернет-сторінку: https://dom.ria.com/novostroyki/zaporozhye/ — новобудови Запоріжжя. Там зможете обрати квартиру в ЖК яке вам буде до вподоби.