Меблі з підвищеним показником зносостійкості

1265
0

Вимоги сучасних покупців меблів постійно зростають. Крім красивого дизайну і функціональності все більше потенційних споживачів цікавляться параметрами зносостійкості майбутньої покупки. Робиться це для того, щоб можна було один раз купити меблі і закрити це питання відразу на десяток років. Зараз меблі коштують недешево, тому купувати треба з умом.

Якщо хочеться придбати саме таку обновку, — яка поєднує в собі стильний дизайн, функціональність і відрізняється зносостійкістю, то варто звернутися за консультацією до менеджерів 44-studio. Тут в електронному каталозі представлені різні варіанти меблів для житлових і нежитлових кімнат. Але всіх їх поєднує те, що вони не втрачають своєї привабливості навіть після багатьох років активної експлуатації.

Все для зручності клієнта

Головною перевагою меблів із44-studio є можливість зробити замовлення, що включає безліч предметів, які будуть виконані в єдиному стилі. Особливо це актуально для оптових замовників, представників ресторанного, готельного бізнесу та власників розважальних, оздоровчих установ.

При цьому всі замовлення виконуються за типовими проектами, які складалися індивідуально з урахуванням:

  •     вироблених вимірів;
  •     сполучуваності з інтер’єром і вже наявними меблями;
  •     особливих побажань клієнтів.

Таким чином майстри 44-studio домагаються того, що виготовлена ​​меблі ідеально вписується в загальну обстановку, освіжає кімнату і підкреслює смак власника.

Щоб отримати консультацію, достатньо просто домовитися про зустріч з дизайнером, який вислухає всі побажання. Не обходиться на попередній стадії узгодження і без вимірів.

Всі дані переносяться в програму, щоб клієнт зміг наочно побачити, чого слід очікувати. І тільки після того як візуалізація і дизайн-проект пройдуть схвалення, фахівець озвучить вартість виконаних робіт, а також терміни реалізації проекту. Тут все залежить від складності завдання, тому усереднене значення озвучити не вийде.

Як тільки все замовлення буде готовий, його доставлять до місця збірки, а досвідчені монтажники зберуть конструкцію, використовуючи надійну фурнітуру і професійні інструменти. При цьому монтаж від початку і до кінця буде проводитися працівниками, які надягають бахіли. По завершенню роботи збирачі прибирають за собою все сміття, а клієнт отримує рекомендації по експлуатації меблів своєї мрії.