Клініка репродукції: щастя батьківства

1585
0

Багато сімей мріють про дітей, але не можуть втілити цю мрію в життя. Однак сучасні методики запліднення дозволяють стати щасливими батьками. Клініка Victoria до Нового Року та Різдва пропонує відразу дві акції: «новорічне диво» і «Різдвяна мрія». Клієнти можуть орієнтуватися на суттєві знижки: 65 550 і 72 800 гривень складе вартість пакетів. Пропозиція актуальна з 1 грудня 2021 по 1 лютого 2022 року.

Що включено в пропоновані програми

Кожна програма мати в собі комплекс заходів, спрямованих на успішне запліднення і подальшу підтримку вагітності.

Спочатку передбачається проведення ультразвукового і гормонального моніторингу. Ці процедури дозволять визначитися з найбільш відповідною датою для проведення запліднення. Потім проводиться пункція фолікулів з анестезією, запліднення яйцеклітини. При цьому ембріони можуть зберігатися протягом місяця завдяки кріоконсервації, а потім є можливість їх перенесення.

Важливо відзначити те, що при будь-якій програмі доступна медикаментозна підтримка. Лікар обов’язково проведе консультацію і діагностику для того, щоб вдалося зрозуміти, які препарати підійдуть найбільшою мірою для подальшого їх приймання з урахуванням передбачуваної ефективності.

Після настання вагітності є можливість здавати ХГЧ. Цей аналіз дозволяє визначити, як відбувається підвищення показників хоріонічного гонадотропіну людини. В результаті є можливість визначити момент настання вагітності та зрозуміти, наскільки правильно вона розвивається. Це дозволяє виключити патології, які є небезпечними.

Також можливе проведення УЗД до 10 тижнів, а при необхідності – консультація репродуктолога. Слід розуміти той факт, що саме в цей період відзначаються найбільш високі ризики, які важливо усунути для того, щоб надалі вагітність розвивалася правильно і були хороші шанси для народження здорової дитини.

Чи є можливість стати щасливим батьком

Потрібно відзначити те, що лікарі обов’язково нададуть повноцінну допомогу своїм клієнтам. У більшості випадків є хороші можливості для запліднення і подальшого розвитку вагітності, народження дитини. Звичайно, для цього важливо правильно провести процедуру запліднення, а потім уважно стежити за станом здоров’я вагітної жінки. Щастя батьківства варте того, щоб вкласти сили, час і гроші. А ми мінімізуємо ваші витрати, щоб довгоочікуване немовля прийшло у вашу сім’ю.