«Мы не бомбили города Украины» — кремль бреше усьому світу

2588
0

Росія напала на Україну  24 лютого, але попри чисельні факти і докази планомірного обстрілу українських міст, у Росії продовжують наполягати, що цього немає. На цей раз таку заяву проголосив секретар радбезу РФ Микола Патрушев.

Про це пише Інформаційне агентство ASPI

Як і інші представники владного російського Олімпу до цього, Патрушев повторив, що «удари, у тому числі високоточною зброєю, завдаються по основним опорним пунктам, аеродромам, місцям складування озброєнь та скупчення військової техніки української армії». «Ми не скидуємо бомби на міста та цивільні об’єкти, як це робили США та НАТО в Югославії, Іраку чи Афганістані, безжально знищуючи житлові квартали з тисячами людей», — заявив він під час виступу 28 березня в ефірі Sky News.

Також він наголосив, що Росія напала на Україну не для того, щоб змінити владу в країні, а щоб захистити «людей від геноциду», оскільки Україна готувала силову операцію проти Донбасу. З інших проголошених заяв — Росія завершує збір доказів діяльності «лабораторій» США в Україні. У Кремлі переконані, що Вашингтон продовжив традиції гітлерівського рейху.

На Запоріжжі «русский мир» гвалтує жінок