Російські солдати добровільно переходять на бік ЗСУ

3633
0

Випадків, коли окупанти не лише відмовляються вести загарбницьку війну проти України, здаючись у полон, а переходять на бік ЗСУ, стає все більше.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

У розвідці повідомляють, що тепер російські військовослужбовці, щоб не брати участь у загарбницькій війні, не тільки здаються у полон. Вони також почали зі зброєю в руках переходити на бік України для участі у боротьбі проти путінської диктатури.

У багатьох СМІ України пишут про окремий легіон «Свобода Росії», у якому колишні російські військові воюють на боці ЗСУ.

Інформацію про це поширило й Головне управління розвідки Міноборони, опублікувавши відеозвернення російського офіцера, командира одного з підрозділів легіону «Свобода Росії», до військовослужбовців збройних сил РФ, які зараз перебувають в Україні.

— Я зрозумів, що нас тут ніхто не чекав з квітами, як «освободителей». Нас навпаки проклинали та називали фашистами. Виконуючи злочинний наказ диктатора Путіна, ви здійснили велику помилку. І більшість з вас про це знає. Тому 27 лютого я і моя рота перейшли на бік України, щоб справді захищати народ від фашистів,

– наголосив російський офіцер.

Він також закликав своїх екссоратників отямитися та спробувати виправити ситуацію. Наприклад, долучитися до легіону «Свобода Росії», який нібито створений із дозволу вищого військового керівництва України.

Читайте также:

Оперативна інформація станом на 06.00 25.03.2022 щодо нападу росії на Україну