В Україні очікуються погані погодні умови: холодно і сніжно

3507
0

Погода в Україні найближчого тижня різко зміниться двічі. Спочатку температура повітря різко піде вниз, а у більшості областей пройдуть затяжні дощі та мокрий сніг. А потім знову почне тепліти.

Про це повідомили в Meteopost.

Так, на сході країни 1 та 2 квітня буде помірно теплим, у суботу навіть прогріється до +20 градусів. Невеликий дощ. Але вже 3 квітня температура різко впаде вночі до 0, вдень до +6 градусів. Є можливість мокрого снігу. Потепління розпочнеться лише після 6 квітня.

У південній частині країни до кінця тижня очікується сильний вітер із штормовими поривами. У вихідні пройдуть дощі. У суботу очікується до +15 градусів, а у неділю температура почне падати, очікується +2+3 градуси вночі, вдень від +7 до +9 градусів.

На півночі країни у п’ятницю пройде дощ, у вихідні синоптики прогнозують мокрий сніг. Нічна температура впаде до -1 градусів у суботу. Вдень очікується від +1 до +3 градусів. Невелике потепління варто очікувати лише 5-6 квітня. Проте можливий сильний штормовий вітер.

У західних областях похолодання вже почалося, найближчими днями очікується від 0 до +2 градусів уночі, у неділю температура впаде до -6 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться максимум до +5+6 градусів. У п’ятницю та суботу йтиме дощ, у неділю та понеділок синоптики прогнозують мокрий сніг. У вівторок очікується невелике потепління, але він прийде із сильним вітром.

Читайте також:

Зустріч Зеленського і Путіна анонсував Ердоган